Koers organiseert regelmatig events en bijscholingen voor professionals uit de bedrijfsgezondheidszorg. Of je nu bedrijfsarts bent, arboverpleegkundige, HR-professional, arbeidsdeskundige of (case)manager, als het jouw taak is om medewerkers te ondersteunen bij mentale fitheid dan zijn deze events voor jou! We organiseren onze events in de vorm van een ‘Koersavond’, seminar of congres rond een bepaald thema.

Impressie Koers events & bijscholingen

In 2018 waren dat bijvoorbeeld een Koersavond Burn-out, Mentale fitheid en de Hersenen en een congres Uit Mentale Kreukels over het taboe op openheid over psychische klachten. In het voorjaar van 2019 was Erik Scherder onze spreker en later in het jaar organiseerden we een Koersavond met een bijzondere mix van het thema Storytelling en het krachtig vertellen over mentale kwetsbaarheid. En recentelijk organiseerden we een Masterclass Faalkunde over het vermogen om moedig met fouten om te gaan en het tegengaan van perfectiestress.

Nieuwsgierig geworden? Check gerust even onze digitale event goodie bags met alle mooie highlights van de Koersavonden.

Koers dagscholing

Versterk je Mentale Basis

In de werksetting verandert er veel op het gebied van verbinding, werk-privé balans en communicatie. En wordt er een steeds groter beroep gedaan op de autonomie van de werknemer en daarmee ook op zelfredzaamheid, zeker als het gaat om mentale gezondheid. Genoeg reden dus om de ‘mentale basis’ van werknemers zo veel mogelijk te versterken!

Kom naar de Koers dagscholing op 5 oktober of 10 november en ontdek hoe je iemand helpt om privé en in het werk meer in de flow komen en te blijven. Lees meer…