Koers organiseert regelmatig events en bijscholingen voor professionals uit de bedrijfsgezondheidszorg. Of je nu bedrijfsarts bent, arboverpleegkundige, HR-professional, arbeidsdeskundige of (case)manager, als het jouw taak is om medewerkers te ondersteunen bij mentale fitheid dan zijn deze events voor jou! We organiseren onze events in de vorm van een ‘Koersavond’, seminar of congres rond een bepaald thema.

Impressie Koers events & bijscholingen

In 2018 waren dat bijvoorbeeld een Koersavond Burn-out, Mentale fitheid en de Hersenen en een congres Uit Mentale Kreukels over het taboe op openheid over psychische klachten. In het voorjaar van 2019 was Erik Scherder onze spreker en later in het jaar organiseerden we een Koersavond met een bijzondere mix van het thema Storytelling en het krachtig vertellen over mentale kwetsbaarheid.

Nieuwsgierig geworden? Check gerust even onze digitale event goodie bags en de info over ons eerstvolgende event, de Koersavond Faalkunde.

Koersavond Faalkunde

We leven in een prestatiemaatschappij onder veel te grote succesdruk. Laten we een vriendelijke houding naar imperfectie ontwikkelen. En falen accepteren in een klimaat waarin het veilig is om te mogen groeien.

Kom naar de Koersavond op dinsdag 29 september en leer hoe Faalkunde helpt om je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan. Lees meer…