Ieder mens heeft het in zich om te floreren, óók met mentale klachten. Het wegnemen van de klacht is niet de oplossing, het trainen van veerkracht wél. Ontdek wat je nú nodig hebt, zodat jij het vermogen hebt om je aan nieuwe situaties in je leven aan te passen.

De balans opmaken

Je hoeft echt niet diep in de put te zitten om een bedrijfspsycholoog te bezoeken. Onze inbreng is ook prima geschikt om een soort tussenbalans op te maken.

  • Waar sta je nu?
  • Welke omstandigheden (zoals je eigen gedrag) wil je veranderen?
  • Wat wil je bereiken?

Hierdoor krijg jij, onder professionele begeleiding, meer grip op je leven en je werk.

Praten met de bedrijfspsycholoog

Of je nu serieus overspannen dreigt te raken of gewoon niet 100% lekker draait, een begeleidingstraject bij een psycholoog kan het verschil maken tussen een negatieve spiraal naar een burn-out of een lang en gelukkig dienstverband. Je eventuele onvrede of onrust kan meerdere oorzaken hebben en hoeft dus niet per se werkgerelateerd te zijn.

Ook buiten de werkvloer zijn er obstakels die je met een bedrijfspsycholoog kunt bespreken. Denk aan persoonlijke uitdagingen, zorgen rond relaties of lichamelijke klachten zoals vermoeidheid of hoofdpijn. Je kunt – via je manager, de bedrijfsarts of rechtstreeks – een intakegesprek met de bedrijfspsycholoog aanvragen. Je hoeft dit aan niemand te verantwoorden, en je wordt er vast gelukkiger én productiever van.

Zin en vertrouwen onderhouden

In het ideale geval ga je elke dag met veel plezier naar je werk. Je kunt tegen een stootje, bent creatief en hebt voldoende energie om extra gas te geven als dat nodig is. Een begeleidingstraject bij een bedrijfspsycholoog kan hierbij nét het verschil maken. Je houdt bewust je mentale conditie op peil zodat je met zin en vertrouwen lekker effectief kunt werken.