Of je nu bedrijfsarts bent, HR-professional, arbeidsdeskundige of (case)manager, als het jouw taak is om medewerkers naar optimale mentale fitheid te begeleiden, vind je in Koers een betrouwbare partner.

Wij houden tijdens het begeleidingstraject intensief contact met verwijzers. Met regelmatige terugkoppeling over de voortgang en desgewenst persoonlijk overleg met de betrokken psycholoog.

Betrokkenheid van de verwijzer

Als bedrijfspsychologen werken wij liefst al vanaf het begin nauw samen met de verwijzer of andere verantwoordelijken binnen de onderneming. Natuurlijk alléén na schriftelijke toestemming van de cliënt en indien dit niet conflicteert met de doelen van de begeleiding.

Bij de aanmelding overleggen we graag met alle betrokkenen over de specifieke omstandigheden en de verwachtingen. Na de intake presenteren we de verwijzer een onderbouwd voorstel, daarbij opnieuw rekening houdend met de privacy, wensen en belangen van de cliënt.

Seminars, congressen en lessen

Koers organiseert regelmatig speciale bijscholingen voor professionals uit de bedrijfsgezondheidszorg. We doen dit in de vorm van een ‘Koersavond’, seminar of congres rond een bepaald thema.

In 2018 waren dat bijvoorbeeld een Koersavond “Burn-out, Mentale fitheid en de Hersenen”, en een congres ‘Uit mentale kreukels’ over het taboe op openheid over psychische klachten. In mei 2019 was Erik Scherder onze spreker en op 7 november as. staat het volgende event gepland. Check onze event pagina voor ons programma!

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Daarnaast kunnen we op verzoek speciale bijscholingssessies ‘op maat’ verzorgen, georganiseerd door het opleidingsteam van Koers in samenwerking met een expert uit het werkveld. Vraag hier meer informatie.

Aanmelden cliënt »
Onze werkwijze »
Onze Koers events »