Onze missie

Wij willen mensen helpen het mooiste van hun leven te maken. We maken ze bewust van hun bestaande kracht, zodat ze zelf drempels uit de weg kunnen ruimen om precies datgene te gaan doen wat bij ze past. Dit betekent ook dat we liever niet wachten met begeleiding tot iemand niet meer (goed) kan functioneren.

Het is de uitdaging om werknemers in een vroeg stadium te leren werken aan hun mentale fitheid en hun veerkracht te vergroten zodat ze vol vitaliteit hun leven en werk tegemoet treden. Tegelijk geven we werkgevers de relevante kennis en concrete gereedschappen om hun werknemers in dit proces te begeleiden en zo dus ook te voorkomen dat mensen vastlopen.

Koers concreet

Dé speler om te groeien, prikkelen, innoveren. Wij bieden individuele psychologische begeleiding met een snelle intake en een korte doorlooptijd. Ook bieden we programma’s voor groepen medewerkers, managers en teams toegespitst op allerlei relevante thema’s rondom vitaliteit en mentale gezondheid. Daarnaast verzorgen we bijscholingen en events voor beroepsgroepen in de sector Arbeid, Gezondheid & Organisatie.

Samen werken aan een mentaal gezond werkend Nederland!