Wat klanten vinden van ons

Aandacht voor maatschappelijke thema’s

‘Wij werken al vele jaren op een fijne manier samen (voorheen Koers bedrijfspsychologie). Medewerkers welke pyschische hulp nodig hebben kunnen altijd snel terecht na de aanmelding. Medewerkers zijn in de meeste gevallen tevreden met de begeleiding en de trajecten die zij volgen.
Koers is een organisatie die aandacht geeft aan de thema’s die maatschappelijk spelen en betrekken op een zeer leuke manier de werkgevers bij het professionaliseren van de uitwerking van deze thema’s. Kortom een hele goede professionele organisatie waar wij de samenwerking graag nog lang mee willen voortzetten.’

Tine Versteeg – Specialist Health & Vitality –

Royal Schiphol Group

Geen sprake van lange wachttijden

‘Wij (VWPFS) werken al enige tijd samen (voorheen Koers bedrijfspsychologie). Wij ervaren deze samenwerking als erg prettig: onze medewerkers kunnen snel terecht, er is geen sprake van lange wachttijden die overbrugt moeten worden. Wij krijgen zeer positieve reacties terug van onze medewerkers mbt de trajecten die zij kunnen volgen bij Koers; het zijn echte professionals die de juiste ondersteuning bieden, en uiteraard volledig vertrouwelijk. We zijn blij dat we dit aan onze medewerkers kunnen bieden’.

Hannah van Lier – HR Adviseur –

Volkswagen Pon Financial Services BV