GoodieBag BinnensteBuiten 

Tijdens de Koersmiddag BinnensteBuiten in de bossen van Austerlitz gingen we aan de slag met leuke workshops over herstel en mentale groei. Hoe zet je de natuurlijke omgeving in om medewerkers een zetje te geven in de goede richting van herstel? Hoe faciliteer je meer verbinding tussen lijf en gemoedstoestand? Hoe doe je dit praktisch en op een speelse manier? Welke oefeningen zijn laagdrempelig en toch effectief? Geïnspireerd door de Koersmiddag hebben we een GoodieBag voor je samengesteld met nog meer mooie oefeningen. We hopen dat je er waarde uit haalt, voor jezelf en als mooie weggever voor een ander.

Jij en de ander, een natuurlijke balans.

Scherp krijgen van wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen en in relatie tot de mensen in je omgeving.

Natuurlijk oog voor detail, wat je aandacht geeft groeit.

Leer spelen en switchen van aandachtsstijl, hoe je bewust aandacht geeft aan dat wat belangrijk is, hoe je omgaat met afleiding en goed in je energie blijft.

Het natuurlijk trainen van je creativiteit en oplossend vermogen.

Hoe doe je dit op een laagdrempelige manier als je buiten en in beweging bent? Hoe helpt je dit om ook op andere momenten in te zetten?

Groei begint buiten je comfortzone.

Je kunt zoveel meer dan dat je denkt! Door uitdagingen aan te gaan train je zelfvertrouwen en leer je dat je niet jouw gedachten bent.

Tot bij een volgend Koers event?

We hopen dat je met deze GoodieBag waardevolle inzichten op kan doen en deze mooi kunt toepassen op jezelf en door kunt geven aan anderen. Wellicht tot een van onze volgende Koers events?! Nieuws & updates over Koers volg je via de website of LinkedIn.