Koersavond Goodie Bag

We kijken terug op een geslaagde online Koers HRV Special! Met een mooie groep van ruim 50 professionals uit de bedrijfsgezondheidszorg maakten we nader kennis met de Heart Rate Variability methode. Over de theorie achter HRV en de toepasbaarheid en meerwaarde binnen psychologische begeleidingstrajecten. Heb je het gemist hebben of wil je alles nog eens nakijken? Check dan de opname en ppt presentatie van de online Koers HRV Special.

De HRV meting heeft mij inzicht gegeven in hoe een normale werk- en weekenddag zich qua activiteiten verhouden tot mijn stress en herstel en welke positieve punten ik kan inzetten die actief bijdragen aan mijn herstel.

Cliënt

HRV geeft inzicht in wat wel of niet voor je werkt ten aanzien van je stress- en herstelvermogen. Het geeft daarmee richting en grip op herstel, iets wat bij psychische klachten nogal een uitdagende zoektocht kan zijn.

Bedrijfsarts

De HRV meting is objectiever dan bijvoorbeeld een vragenlijst over je stress- en herstel. Je kunt het niet ‘manipuleren’, het is tenslotte wat je lijf aangeeft en biedt inzichten in wat je zelf kunt doen om meer in balans te komen en die te borgen.

HR Manager

HRV bij Koers Bedrijfspsychologie

Bij Koers maken we sinds kort gebruik van Heart Rate Variability metingen (HRV). Een 3-daagse meetmethode die aan de hand van je hartslag, het ritme daarvan en je activiteitenlogboek inzichtelijk maakt hoe het met je stress-systeem gesteld is, wat jou stress oplevert en hoe je daarvan herstelt. De meting geeft inzicht in het effect van je dagelijkse keuzes en welke acties bijdragen aan meer veerkracht en een betere energiebalans. Wil je meer weten over HRV bij Koers Bedrijfspsychologie en wat je van ons kunt verwachten? Check dan onze Koers HRV pagina >>

Hopelijk tot snel!

We blijven graag met je in contact en hopen je snel weer te zien of spreken. Wellicht tot een volgende Koers Special?! Nieuws & updates van Koers volg je via de website of LinkedIn.