8, 9 en 10 april 2024

BEDRIJFSARTSEN STAGE,
EEN KIJKJE IN KEUKEN!

Wil jij tijdens je stage een kijkje nemen in de keuken van de bedrijfspsycholoog? Dan is deze 3-daagse stage helemaal voor jou! Wij dompelen je drie dagen onder in onze wereld van de bedrijfspsychologie. Je krijgt inzicht in onze werkwijze; welke type cliënten zien wij veel, hoe stellen wij onze beschrijvende diagnose vast en welke interventies zetten wij zoal in? Tevens krijg je wetenschappelijk onderbouwd inzicht in wat jou stress geeft en waarvan je herstelt en krijg je letterlijk een kijkje in onze keuken tijdens verschillende praktijksimulaties.

Op een interactieve én speelse manier waarbij je ook kennismaakt met andere vakgenoten!

Eerste dag
Tijdens de eerste dag krijg je een kijkje in de keuken aan de hand van onze werkwijze;

 • Hoe gaan we inhoudelijk en procesmatig te werk?
 • Wat is het verschil met een GZ psycholoog?
 • Welke cliënten zien wij veel?
 • Met welke klachtenbeelden?
 • Hoe stellen wij onze beschrijvende diagnose vast?
 • Welke interventies gebruiken wij?
 • En hoe kijk jij zelf eigenlijk aan tegen een bedrijfspsycholoog?

Uiteraard is het formuleren van de leerdoelen tevens een belangrijk onderdeel van deze eerste dag.

Tweede dag

Op de tweede dag gaan we de diepte in. Deze dag staat in het teken van een inhoudelijke verdieping waarin we je meenemen in onze aanpak en praktijkervaringen met EMDR en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Verder gaan we samen met een trainingsacteur op een speelse manier aan de slag met het geleerde en casuïstiek. Met behulp van praktijksimulaties krijg je een inzicht in onze werkwijze en zie je letterlijk hoe wij te werk gaan.

Derde dag

Tijdens de derde dag gaan we praktisch aan de slag.  We gaan o.a. actief aan de slag met oplossingsgericht werken en psycho educatie rondom chronische stress. Tevens krijg je inzicht in wat jou stress geeft en met welke acties je herstelt door inzet van je persoonlijke Heart Rate Variability meting. We sluiten deze stageperiode af met het schrijven van het reflectieverslag en de daarbij behorende leerdoelen.

Wij hebben er zin in! Jij bent jij er toch ook bij?

Wat deelnemers zeiden:

”De stage was leerzaam en inspirerend. Ik zou het zeker andere collega’s aanbevelen.”
”Waardevolle dagen beleefd bij de keuzestage van KOERS bedrijfspsychologie; interessante onderwerpen, ruimte voor eigen inbreng, veel persoonlijke aandacht en een eigen HRV meting mogen ervaren.”
”Een aanrader!”

HOUTEN – 8, 9 en 10 april 2024

Tijd: 9:30 tot 16:30
Kosten: € 225,-
Accreditatie: nvt

Locatie:
TELUS Health (formerly Koers)
Hoofdveste 7B, 3992DH Houten
T. 085-9020307

Speciaal voor aanstormende bedrijfsartsen
LET OP: Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Bij aanmelding word je op een reserve deelnemerslijst geplaatst. (aantal = 0)

INSCHRIJVING

 • Indien niet van toepassing? Vul in: NVT
 • Gebruik persoonsgegevens

  Jouw gegevens zijn veilig volgens de wetgeving van de AVG. Deze gegevens verwerken we uitsluitend voor de communicatie en technische uitvoering van je aanmelding. Na afloop van de kennissessie verwijderen wij jouw gegevens.

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze Events, schrijf je dan in op de nieuwsbrief.