Het samengaan van Koers Bedrijfspsychologie met TELUS Health brengt de nodige veranderingen en vragen met zich mee. Om op veel voorkomende vragen een antwoord te geven is dit Rebrandingsportaal een handig instrument.

Lees hier meer over de voordelen, het veranderproces en andere belangrijke informatie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

We blijven samen werken aan een mentaal gezond werkend Nederland!

Veel gestelde vragen

Koers gaat vanaf nu stapsgewijs in al haar communicatie en diensten verder onder de naam Koers part of  TELUS Health. We zullen vanaf nu het logo van TELUS Health gaan gebruiken, met de kleuren en de identiteit die horen bij het merk TELUS Health. U en uw medewerkers gaan deze verandering terugzien op onze websites, bij evenementen, in de communicatie en bij het gebruik van onze diensten.

Onder de naam TELUS Health willen we onze toonaangevende technologie, producten, klinische diensten en gedreven teamleden inzetten om een radicale verandering teweeg te brengen in de toegang tot diensten op het gebied van gezondheidszorg en welzijn en om onze klanten over de hele wereld buitengewone ervaringen te bieden.​​​​​​​

Onze naam en ons merk veranderen om de integratie van Koers in TELUS Health duidelijk tot uitdrukking te brengen. Onze organisaties gaan vanaf nu verder onder de naam TELUS Health. Deze overstap naar één bedrijfsnaam en één geïntegreerd merk is om vele redenen belangrijk: we verenigen ons onder één sterk merk, er is geen onduidelijkheid meer en er is een duidelijke link naar ons merk TELUS en ons eigen ecosysteem, waaronder TELUS International en TELUS Agriculture & Consumer Goods, twee merken met een aanzienlijke internationale aanwezigheid. We introduceren hiermee ook een verbeterde organisatie die onze missie en strategie weergeeft: we willen het meest betrouwbare bedrijf ter wereld zijn op het gebied van welzijn. Dit doen we door wereldwijd te bouwen aan gezondere bedrijven en werkplekken. Daarbij maken we gebruik van een reeks innovatieve mogelijkheden die een nieuwe kijk geven op de manier waarop gezondheid en welzijn worden gerealiseerd en ervaren. Als wereldleider op het gebied van algehele gezondheid en welzijn – met inbegrip van fysieke, mentale en financiële gezondheid – samengebracht onder één merk, zijn we in de unieke positie dat we u kunnen ondersteunen en een aantal van de meest dringende problemen kunnen oplossen waarmee burgers, werkgevers, patiënten, zorgverleners en werknemers over de hele wereld worden geconfronteerd.

De merkverandering van Koers naar TELUS Health heeft geen invloed op de door ons geleverde diensten. U blijft toegang houden tot alle diensten die Koers levert. Er verandert niets aan de functionaliteit en de operationele processen.

Jazeker. We zijn nu officieel TELUS Health! En hoewel de wijzigingen in onze diensten geleidelijk zullen worden doorgevoerd, zul je deze naam al meteen zien verschijnen in de berichtgeving, op websites en tijdens evenementen.

Je kunt hier een kennisgeving over onze nieuwe bedrijfsnaam vinden die je kunt delen met belanghebbenden.

Op dit moment zijn we bezig met het formaliseren van gedetailleerde implementatieplannen om de exacte timing, prioriteit en volgorde te bepalen voor de rebranding van elke fysieke en digitale merkvertegenwoordiging.

Naamsveranderingen voor administratieve accountactiviteiten (contracten, facturen enz.) worden in de komende weken afgerond. Alle rebrandingactiviteiten, waaronder updates van onze dienstverlening, zullen eind 2024 zijn voltooid. We zullen regelmatig updates over de rebranding delen. Bij vragen kun je contact opnemen met ons.

 

Op dit moment is geen actie vereist. Uiteraard blijven we dezelfde ondersteuning bieden. Toegang tot de website en emailadressen veranderen niet meteen, en we zorgen voor tijdige aankondigingen van eventuele updates.

Tot die tijd ben je vrij om dit overname nieuws te delen met collega’s en medewerkers, zodat zij op de hoogte zijn van de naamsverandering en begrijpen dat ze de naam TELUS Health en het merk de komende maanden steeds vaker zullen zien verschijnen in de communicatie, op de website, producten en in promotiemateriaal.

Nee, het algemene telefoonnummer van Koers blijft bestaan. Ook de mobiele nummers van je contacten bij Koers blijven ongewijzigd.

In de loop van 2024 gaat Koers en al haar medewerkers wel over naar een …@ TELUSHealth.com emailadres, daarover krijg je tijdig bericht. Alle Koers emaildressen blijven nadien doorgestuurd, zodat we geen berichten missen.

Om te voorkomen dat de TELUSHealth email in je Spambox terrecht komt is het raadzaam tijdig ons op een whitelist te zetten. Lees daarover meer >.

 

Nee, je aanspreektpunt binnen onze organisatie blijft net als onze dienstverlening onveranderd.

Op termijn zullen nieuwe contracten, wijzigingen of verlengingen op naam van de nieuwe juridische entiteit worden gesteld. De huidige rebranding heeft geen invloed op de voorwaarden in bestaande contracten, met inbegrip van wijzigingen of verlengingen van contracten en de diensten die we leveren.

Om de continuïteit van de zorg te garanderen, blijven de gezondheidsgegevens van de medewerkers op dezelfde wijze gewaarborgd en kunt u van onze diensten gebruik blijven maken. Daarom is er een nieuw privacybeleid opgesteld.

Uw gegevens worden behandeld in overeenstemming met het privacybeleid ( https://www.telushealth.com/en-nl/policy/privacy-policy ). Als u niet wilt dat wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken of openbaar maken op de manieren die in dit beleid worden aangegeven, kunt u ervoor kiezen om de dienst niet te gebruiken. Als u uw bestanden naar een andere dienstverlener wilt overbrengen, neem dan contact op om de juiste stappen te ondernemen.

Op werkdagen zijn wij van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar; per e-mail via contactNL@telushealth.com of telefonisch via 030 – 25 22 792.