koers-bedrijfspsychologie-wendy-schram-quote

Wendy Schram

Bedrijfs- en neuropsycholoog

Dag! Ik ben Wendy, bedrijfs- en neuropsycholoog, een mooi vak dat ik met veel plezier uitoefen. Mijn gesprekken hebben een laagdrempelig karakter en bieden vaak al snel verlichting. Met een goed omschreven hulpvraag (die we samen kunnen formuleren) leggen we de basis voor een traject.

Ik help je graag in het veranderen van gedrag, wat gezien je zoektocht naar hulp, noodzaak lijkt te zijn geworden. Dat doe ik door de kern te duiden, veel te spiegelen met een confronterend randje en vanuit nuchterheid te blijven denken en handelen. Praktisch en analytisch. Altijd om je verder te helpen, vooral buiten de spreekkamer, waar het gebeurt.

Ik kan (soms ferm) richting en sturing te geven aan een gesprek en je van concrete adviezen voorzien. Dus niet alleen luisteren, maar ook teruggeven. Dat is heus niet altijd objectief en ik neem daarin uiteraard een stuk van mijn eigen karakter en kijk op de wereld mee. Maar als je vastzit, kan een duwtje in de/een goede richting heel bruikbaar zijn.

Omdat een hulpvraag steeds weer anders is, is de invulling per cliënt ook anders. Een gemene deler in mijn aanpak is er echter wel, namelijk het blootleggen van patronen en mechanismen die ooit trouwe dienst hebben gedaan, maar nu tegen je werken. En waar je graag vanaf wilt!