Peter Weijmer

Psycholoog

Mijn naam is Peter Weijmer en ik ben een psycholoog in Breda.
Voordat ik psycholoog werd, werkte ik als politieman en zag ik hoe sommige mensen sterk en flexibel waren in moeilijke situaties, terwijl anderen daar juist moeite mee hadden. Dit fascineerde me en ik wilde er meer over leren. Daarom heb ik psychologie gestudeerd en later ook een opleiding gevolgd in gestalttherapie.
In 2007 begon ik als trainer en coach in het bedrijfsleven en in 2009 opende ik mijn eigen praktijk als psycholoog. Ik geniet ervan om complexe problemen op een eenvoudige manier te benaderen, zodat mijn cliënten er goed mee om kunnen gaan.
Mijn doel als psycholoog is om mensen te helpen die zich bezwaard voelen, zodat ze weer wat lichter en mentaal veerkrachtiger kunnen vertrekken. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weer regie over hun eigen leven krijgen en stap voor stap vooruit kunnen gaan.

Buiten mijn werk geniet ik van lekker eten en drinken, terrasjes, boeken en films. Ik houd ervan om door Breda te wandelen en deel te nemen aan evenementen zoals carnaval. Als je behoefte hebt aan hulp, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik sta voor je klaar.