Marije Struik

Psycholoog

Na afgestudeerd te zijn in Bewegingswetenschappen en Psychologie ben ik vrij snel in de arbeidsrevalidatie gaan werken. Naast mijn werk bij Koers werk ik al lange tijd als psycholoog bij Heliomare arbeidsintegratie.

In mijn werk combineer ik diverse effectieve interventies zoals CGT, ACT, EMDR, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en maak ik graag gebruik van coachingstechnieken. Vanuit ‘Leading from one step behind’ kan ik samen met je onderzoeken hoe je beter in je kracht kunt komen. Veerkracht en ervaren van regie zie ik als belangrijke sleutels. Werken in een ongedwongen en veilige sfeer, waarin zeker ook gelachen kan worden, vind ik heel belangrijk. In mijn begeleiding word ik als positief, transparant, toegankelijk en betrokken gezien.

Mijn beide banen combineer ik met een gezin met twee jongens en een hond. In mijn vrije tijd geniet ik van alles wat de regio Haarlem te bieden heeft, duinen, strand en gezelligheid van de stad en ga ik graag op reis. En dit doe ik het liefst met lieve mensen om me heen.