koers-bedrijfspsychologie-judith-van-den-hoever-quote

Judith van den Hoever

Psycholoog

Mijn naam is Judith van den Hoever en ik ben psycholoog bij Koers Bedrijfspsychologie. Ik ben opgeleid in de vakgebieden arbeid- en organisatiepsychologie en Human Resource.

Sinds ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in hoe mensen denken en wat maakt dat ze doen wat ze doen. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste tot je recht komt wanneer je je sterke punten kunt inzetten binnen je werk én privé.

In trajecten ben ik altijd op zoek naar het innerlijk vuur van iemand, waar wordt iemand blij van, waar gaan je ogen van stralen?

Mijn insteek is om met behulp ACT en Mindfulness tot de kern te komen. Deze therapievormen sluiten ook mooi aan bij mijn persoonlijke interesse en ervaringen met yoga, waarbij alle emoties er mogen zijn. Binnen mijn begeleiding is er ruimte voor een lach en een traan, dat heeft ook mijn voorkeur als het gaat om mijn ondersteuning. Met humor en respect voor dat wat er is samen op weg naar jouw innerlijke vuur.

‘Wat houdt mij op koers? Mijn familie en vrienden, mijn yogamat, zinvol werk en vooral genieten van de kleine dingen in het leven zoals een kop thee in de zon.’