koers-bedrijfspsychologie-hester-krol-quote

Hester Krol

Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Mijn naam is Hester Krol, afgestudeerd Arbeids-en Organisatiepsychologe, moeder van 3 opgroeiende kinderen, samenwonend en werkend in Amsterdam. Samen met mijn vriend heb ik ‘nooit te vergeten’ backpackreizen gemaakt (Azië en Zuid Amerika) en dat heeft mij een schat aan levenservaring opgeleverd!

Ook ben ik verrijkt door mijn werkervaring. Binnen verschillende zakelijke dienstverleners heb ik meer dan 18 jaar management, HR- en coachervaring opgedaan. Na mijn studie ben ik mij blijven ontwikkelen. Inmiddels ben ik erkend en gecertificeerd loopbaanadviseur, CSR® stress coach en RET coach.

Vaak hoor ik dat mijn unieke combinatie van (werk)ervaring binnen het belangenveld Organisatie-Klant-Medewerker, mijn levenservaring en optimistische, pragmatische levenshouding en oprechte interesse in de ander mij een zeer geschikte en waardevolle coach en gesprekspartner maken voor medewerker, management, HR en bedrijfsarts.

Mijn manier van werken is vol overgave en op maat! Ik ben betrokken, geïnteresseerd en empathisch. Ik ben integer en oprecht dus soms confronterend. Omdat ik weet dat ‘zachte heelmeesters stinkende wonden’ maken. Door mijn natuurlijke interesse en aandacht, het accent te leggen op vooral het positieve en niet veroordelend te zijn, ontstaat er een omgeving van vertrouwen. Dat vergemakkelijkt ´zelfonderzoek´. Ik faciliteer en stimuleer. Naast mijn ruime ervaring vertrouw ik op mijn intuïtie, creativiteit en humor om resultaten te bereiken.

Iedereen heeft een eigen reden om (iets) te willen veranderen. Mijn kracht is mensen te stimuleren te onderzoeken wat zij willen en nodig hebben (om te veranderen). En het vervolgens ook te durven doen. Want daar heb je lef voor nodig! Mijn missie is dan ook: Van ‘overleven’ naar ‘Leven met meer Lef’!

Ik heb ervaren hoe fantastisch, interessant en inspirerend het is om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling en het beste uit zichzelf te halen. Ik leer van iedereen en ik vind het mooi hierin een bijdrage te mogen en kunnen leveren! Jezelf leren kennen zodat je stappen zet die beter bij je passen, zodat je meer energie overhoudt voor de dingen die er voor jou toe doen! Daar begeleid ik voor!