koers-bedrijfspsychologie-francien-bazelier-quote

Francien Bazelier

Oprichter Koers Bedrijfspsychologie

“Neem je dromen mee de dag in”. Dat is de levensfilosofie die ik zelf zoveel mogelijk probeer na te leven. Doe datgene waar je van gaat stralen, en zoek de omgeving die daarin het beste bij je past. Dat is niet altijd makkelijk, en vraag soms om het roer om te gooien, maar je maakt wel het mooiste van het leven dat je gegeven is.

Als GZ-psycholoog en oprichter van Koers ben ik ooit ook in het diepe gesprongen. Deze baan, in dit vakgebied en met de vrijheid als ondernemer, zou ik nooit in loondienst vinden, dacht ik. Een jaar proberen te zwemmen, en dan hopen dat het lukt. Mijn wens was, en is, om zoveel mogelijk mensen hun kracht te laten (terug)vinden en dit met een groep goede en inspirerende professionals te doen. Missie geslaagd? Ja, zeker! En ook nog altijd kansen te over (zegt de ondernemer in mij). Het bedrijfsleven is nog erg gericht op wat niet goed gaat, of wat men niet wil, met alle gevolgen van dien. Ik ben dus nog lang niet uitgevaren!

Het mooiste aan mijn werk vind ik als de mensen die ik begeleid, meestal na een ‘hobbelige route’, weer levenslust voelen en de kracht hebben om hun dromen waar te maken. Ik vind het een eer als mensen mij het vertrouwen geven om ze in lastige tijden te begeleiden en weer op weg te helpen. Aparte specialisaties zijn o.a. EMDR, oplossingsgericht werken (organisatie)opstellingen.

Wat houdt mij op Koers? Mooi werk doen, inspirerende mensen, buiten zijn, reizen en vooral het ‘simpele leven’ met onze zoontjes.”