Brenda Roels

Psycholoog

Vanuit mijn passie en betrokkenheid bij mensen begeleid ik al jaren volwassenen in hun ontdekkingstocht naar hoe ze in hun leven willen staan. Met name een goede balans tussen werk en gezondheid vind ik fascinerend.

Vanuit mijn opleiding als cognitief gedragstherapeut als basis, blijf ik altijd op zoek naar verdieping en verbreding van mijn vak. Zo ben ik inmiddels geschoold en ervaren in de mindfulness, positieve psychologie, EMDR en ACT. Ik laat me hierbij graag inspireren door de verschillende mensen die ik in het werk tegenkom, zowel collega’s, professionals, maar vooral ook cliënten.

In mijn begeleidingen ga ik uit van mogelijkheden en talenten van mensen. Door persoonlijke aandacht en reflectie help ik mensen te (her)ontdekken waar passies liggen en hoe deze te integreren in het dagelijks leven en werk. Bewust zijn van je valkuilen en kwetsbaarheden, en zeker van je talenten en kracht zijn hierbij belangrijk.

Ik geniet van mijn werk en mijn leven. Mijn gezin, sporten, vrienden en lekker buiten zijn in de natuur helpen me om ‘de koers’ in mijn leven te behouden. Altijd op pad en nieuwsgierig naar wat er aan de andere kant van de berg op me wacht.