E-learning met GRIP is erop gericht je te helpen om met meer energie en minder stress door het leven te gaan, om de beste versie van jezelf te zijn. De methode GRIP geeft een solide beeld van je mentale batterij en zorgt met bijpassende e-learning modules voor een sterke boost van je mentale vitaliteit.

E-learning met GRIP

Waar bestaat E-learning met GRIP uit?

GRIP online (Johan.nl) ontwikkeltool biedt 55 modules die je ondersteunen met kennis, inspiratie, inzicht en oefeningen om anders te kijken, anders te voelen en anders te doen. Verder zijn er 128 speciaal geselecteerde video’s om te lachen, te leren en anders tegen bepaalde zaken aan te kijken.

Daarnaast zijn er 72 scans ontwikkeld om inzicht te krijgen in je talenten, persoonlijkheid, drijfveren en waarden en zijn er 160 opdrachten die je helpen te reflecteren op je eigen gedachten of te experimenteren met nieuw gedrag in jouw dagelijkse praktijk.

E-learning met GRIP

Hoe wordt E-learning met GRIP ingezet?

Binnen onze begeleidingstrajecten stellen we de GRIP ontwikkeltool standaard beschikbaar aan cliënten, ter ondersteuning van en als aanvulling op de reguliere gesprekken met de bedrijfspsycholoog. Op deze manier kan de cliënt zelf, tussen de gesprekken door, ook actief aan de slag blijven met relevante thema’s.

Indien er nog geen begeleidingstraject wordt gevolgd en medewerkers op bepaalde thema’s wel extra ondersteuning kunnen gebruiken, dan bieden we het gebruik van de GRIP ontwikkeltool aan in combinatie met aanvullende e-coach sessies met een bedrijfspsycholoog.