FAQ items aan het laden...
Koers Veerkracht Boost2022-05-17T10:41:31+01:00

Veerkracht is het vermogen om je aan nieuwe situaties in je leven aan te passen. Het gaat over het terugveren en doorgaan zonder de moed te verliezen.

Boost je veerkracht

Dé ingrediënten herkennen die voor jóu zorgen voor veerkracht waren altijd al van belang. Maar zeker nu, met alle veranderingen in de wereld om ons heen én ook in de wereld van werk (denk aan hybride werkvormen of je rol opnieuw ontdekken). Er wordt een nog groter beroep gedaan op de autonomie van medewerkers. En dat, terwijl het doorbreken van vaste patronen en het aanleren van nieuw, gezonder gedrag, geen makkie is (daar zijn we mensen voor). Alle reden dus om met een goed en professioneel aanbod te komen voor het boosten van veerkracht!

Maar hoe train je nu eigenlijk veerkracht?

Allereerst door het te zien als een spier, die je traint: dat vraagt dus toewijding, discipline en veel oefenen. Ten tweede: plezier! Het allerbelangrijkste is om te spelen met verandering, in plaats van jezelf te serieus te nemen. Als je uitvindt wat prettig is en je ook lekker je hoofd mag stoten, leer je sneller dan wanneer het allemaal perfect ‘moet’ gaan.

Bij Koers werken we met de magische 10 van mentale flexibiliteit. Dit zijn wat ons betreft de belangrijkste ingrediënten voor het trainen van veerkracht, die je op een verdiepende én speelse manier kunt toepassen en op maat kan snijden voor wie je tegenover je hebt.

Werkvorm Veerkracht Boost

Er is van alles mogelijk als het gaat om de werkvorm. Denk aan een webinar of als live workshop op locatie of zelfs met een volledig e-learning/online trainingsprogramma. Naast dat we dit natuurlijk voor medewerkers aanbieden hebben we ook leuke opties om dit doelgroep-proof te maken voor bijvoorbeeld bedrijfsartsen, casemanagers, leidinggevenden of HR Professionals.

Magische 10 van mentale flexibiliteit

Download in pdf »
Info & offerte aanvragen »
Koers diensten »
Ga naar de bovenkant