Je gaat Koers helpen naar een volgend plan qua content strategie en uitvoering. Met een lekkere dosis eigenwijsheid en nieuwsgierigheid duik je in mooie thema’s uit onze dagelijkse Koers praktijk. Je houdt van avontuurlijke chaos en pakt het initiatief en de regie om van losse flodders tot concrete plannen en succesvolle realisatie te komen. Je gaat actief op zoek naar content binnen en buiten de organisatie en verrast ons met je creativiteit, eigenwijze twist en onweerstaanbare pen om onze boodschap en al het moois wat we te bieden hebben zo pakkend en doelgericht mogelijk over de bühne te krijgen.

Jij beheerst de kennis en skills om dit zelfstandig te realiseren via onze huidige MarCom kanalen en voelt je vrij om te onderzoeken en concreet op de agenda te zetten via welke andere kanalen en manieren we indruk kunnen maken.

En zin om door te lezen? Check even >> de gehele vacature. Denk jij in huis te hebben wat wij zoeken? Dan komen wij heel graag met je in contact en zien je motivatie en CV met belangstelling tegemoet.