Tjerko Verhaak

Psycholoog

Met hart en ziel ben ik ooit psycholoog geworden en deze passie voor het vak is nog steeds volop aanwezig. Werken met mensen vind ik inspirerend en mooi. Waar ik van geniet is dat mensen de weg (terug) vinden naar meer plezier en succes. Hierbij ben ik goed in het benoemen van “gedoe” en “issues”. Samen de liefdevolle confrontatie opzoeken om te kunnen groeien, dat is het mooie van dit vak.

Geniet van
Ik geniet enorm van het zoeken naar manieren om bruggen te slaan, en te verbinden. Of het herstellen van verbindingen. Hierbij worden grenzen geopend
die mensen vaak onbedoeld tot stand brengen. Zo zet ik mensen in hun kracht. De meerwaarde die dit voor alle betrokkenen oplevert is enorm.

Talent in
Snel analyseren, dat is mijn talent. Met een sterke focus op het vinden van oplossingen waarbij ik vindingrijkheid, kennis en ervaring combineer om duurzame resultaten te leveren en vertrouwen op te bouwen.

En verder
Mede door mijn tweede opleiding als Financial en mijn ervaring in verschillende sectoren, waaronder consultancy, onderwijs en zorg word ik gezien als en een onafhankelijke, eerlijke en deskundige gesprekspartner.