koers-bedrijfspsychologie-tanya-hellemons-quote

Tanya Hellemons

GZ-Psycholoog, niet praktiserend / Supervisor
Regio Midden Nederland

Mijn naam is Tanya Hellemons. Ik ben sinds mei 2017 verbonden aan Koers Bedrijfspsychologie. Mijn afstudeerrichting in 2001 was Klinische Psychologie, waarin ik ook enkele jaren heb gewerkt. In 2005 heb ik mijn opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog afgerond. Sinds 2009 ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op het werkveld Arbeid en Psyche.

Mijn insteek in alle trajecten is: ‘Doe waar je gelukkig van wordt, daar zul je uiteindelijk ook altijd het meeste energie van krijgen en het beste in zijn’. Een lat neerleggen voor jezelf werkt motiverend als deze op de juiste hoogte én de juiste plek ligt. Vanuit deze zienswijze ga ik met mensen op zoek naar hetgeen hen beweegt, motiveert, energie geeft en gelukkig maakt. Zodat zij dit in hun werk, maar zeker ook in hun privé leven kunnen gaan inzetten om goed in balans te blijven of weer te komen.

Zelf heb ik vanuit deze zienswijze een paar jaar mijn focus vrijwel volledig gelegd op mijn jonge gezin met man en 3 dochters. En nu ben ik met volle energie aan de slag bij Koers.

Mijn kracht in trajecten ligt in het concreet maken van struikelblokken om vervolgens al snel toe te werken naar de kwaliteiten van mensen die zij kunnen inzetten om hun geluk te vinden of te behouden en zo vitaal te blijven of weer te worden. Ik ben hierin empathisch, meedenkend maar ook confronterend.