Padma Behari

Psycholoog NIP

Ik heb vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt vanuit een bedrijfseconomische achtergrond. In het jaar 2000 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn passie achterna gegaan om Psychologie te studeren. Vervolgens heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie. Ter verbreding heb ik ook de opleidingen ‘EMDR’ (traumaverwerking) en ‘Mediation’ gevolgd.

Vertrouwen bieden en veiligheid creëren voor de cliënt zijn voor mij de belangrijkste aspecten om mee te starten. Door het bieden van inzicht in de wijze van ‘denken, voelen en doen’, neem ik de betrokkenen mee in de veranderingen (oplossingen) die zij zelf hierin kunnen bewerkstelligen om weer balans tussen lichaam en geest te kunnen ervaren en om uiteindelijk de levensvreugde/rust te kunnen vergroten.

Mijn enthousiasme voor de mens als boeiend wezen, mijn ervaringen in zowel het bedrijfsleven als in de geestelijke gezondheidszorg en de positieve resultaten die cliënten in korte tijd bereiken, geven mij kracht. Ik blijf ‘op koers’ door een mix van alertheid, (positief) denken in mogelijkheden, mijn liefde voor de mens, spiritualiteit en (na)scholing. Ik leer tenslotte dagelijks, ook van de cliënten!