koers-bedrijfspsychologie-lidewij-de-jager-quote

Lidewij de Jager

Psycholoog

Laat de ander schitteren, ontdekken dat je niet zonder elkaar kunt, zoeken naar de win-win en pro-activiteit. Door veel werkervaring, creativiteit, maar vooral ook veel levenservaring kan ik goed luisteren naar mensen, de kern van de zaak blootleggen. Mensen weer hun eigen koers laten bepalen, de regie over eigen leven pakken, op zoek gaan naar de kansen en de ‘beren op de weg’ elimineren. (Ja maar… omzetten in ja en…), met respect voor elk individu…’ Hoop is een ontwaakte droom’ (Aristoteles). Ik hanteer een mensgerichte benadering met de focus op oplossingen.

Ik ben A&O-psycholoog  en loopbaancoach. Daarnaast heb ik 25 jaar ervaring binnen vele organisaties, ik ken het ‘klappen van de zweep’, en werk al jaren als Ziekteverzuim specialist, Assessment-psycholoog en  loopbaancoach.  Naast werkervaring en studie ben ik vooral ook een ervaringsdeskundige op verschillende deelgebieden.

Mijn expertise betreft het afnemen van een drijfverenanalyse, waar ik ook voor gecertificeerd ben.  Middels deze zeer eenvoudige scan wordt direct duidelijk wat uw (innerlijke) drijfveren zijn, wat uw weerstand is en in welke omgeving u het beste tot uw recht komt en uw kwaliteiten optimaal benut kunnen worden.