koers-bedrijfspsychologie-bianca-lazaro-quote

Bianca Lazaro

Communicatie & Event Manager

Ik ben Bianca Lazaro en sinds december 2018 werkzaam bij Koers als Communicatie & Event manager.

Na mijn studie Communicatiemanagement ben ik binnen de maritieme industrie werkzaam geweest op het gebied van exportpromotie en evenementenorganisatie. Na tien mooie jaren voelde ik ook een grote nieuwsgierigheid naar verandering. In 2016 verkocht ik mijn eventbureau en koos ik bewust voor een sabbatical.

In die periode heb ik de ruimte genomen en het geduld gevonden om mijn plaatje van werkgeluk opnieuw vorm te geven. Soms complex en tegelijk ook heel leuk om antwoorden te vinden over wat je echt motiveert, waar je voldoening uit haalt en energie van krijgt.

In mijn huidige functie wil ik met strategische creativiteit de waardevolle expertise van Koers op betekenisvolle wijze uitdragen. Waarom je iets zegt, hoe je het zegt en in welke inspirerende vorm je dat doet, zijn uitdagingen waar ik graag mijn hersens op laat kraken.

Naast mijn werk ben ik fan van wijn & spijs in horeca Utrecht, Arthouse films bij Louis Hartlooper bioscoop, meeslepende Netflix series op mijn 4-zitsbank, de hort op met vrienden, humor, reuring, gezelligheid en genieten met mijn gezin.