koers-bedrijfspsychologie-annette-post-quote

Annette Post

Office & Communicatie

Het voelt fijn om ‘op koers’ te zijn! Maar hoe doe je dat nou?
Voor mij werkt het als er voldoende afwisseling is in mijn leven. Afwisseling in ontspanning en inspanning. Afwisseling in werk en privé. Een goede balans zoeken, jezelf voortdurend in de gaten houden én naar je gevoel blijven luisteren. Het is soms vallen en opstaan maar met een lange adem komen we er wel.

Dat krijgt vorm door mijn werk bij Koers waar ik officemanagement en communicatie doe. Er staat altijd genoeg op mijn to do lijstje. De aanmeldingen zijn leidend en de andere taken plan ik daarom heen. Ik verdeel mijn uren over vier dagen en werk zowel op kantoor als thuis.

Thuis is voor mij in Kortenhoef, waar ik woon met mijn man, dochter van 16 en zoon van 13. Wij zijn een echte schaatsfamilie, dat wil zeggen dat wij van oktober t/m maart allemaal minimaal 1 keer per week naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam gaan voor les, wedstrijd of lekker rondjes rijden. Wij kiezen vaak voor vakanties in de bergen, in de winter om lekker te skiën en in de zomer om te wandelen, fietsen en zwemmen. Verder doe ik aan pilates en hou ik van allerlei creatieve dingen, bijvoorbeeld tekenen en haken.