Met inachtneming van alle huidige maatregelen blijft onze dienstverlening doorgaan zoals je mag verwachten. De richtlijnen die wij al hanteerden zijn onverminderd van kracht. Hieronder alles nog even op rij.

Face to face gesprekken. Hoe werkt dat nu?

Wanneer een psycholoog en een cliënt een face to face afspraak maken hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Hygiëne voorschriften in acht genomen zoals opgesteld door het RIVM
  • Er wordt 1,5 meter afstand in acht genomen
  • Bij lichte klachten van de psycholoog of cliënt wordt de afspraak geannuleerd
  • De cliënt neemt zelf drinken mee
  • Voor het betreden van de gespreksruimte worden de handen gedesinfecteerd. Hiervoor zijn ter plekke middelen beschikbaar
  • Na afloop van het gesprek worden alle contactplekken in de gespreksruimte gedesinfecteerd en wordt de ruimte gelucht
  • De cliënt wordt van te voren uitgebreid geïnformeerd door de psycholoog over de te volgen richtlijnen

Online gesprekken. Hoe werkt dat?

Bij Koers hebben wij verschillende platformen beschikbaar voor online gesprekken en online samenwerking. Wat niet altijd breed bekend is, is het feit dat online sessies net zo effectief kunnen zijn als face to face sessies. Dit is niet alleen onze ervaring maar zie je ook in verschillende onderzoeken. Mocht je daar vragen over hebben neem gerust contact op.

Extra flexibele ondersteuning

Ook bieden we organisaties en hun medewerkers extra en flexibele psychologische ondersteuning in tijden van thuiswerken. Online training toekomsbestendig thuiswerken, interactieve webinar breinvriendelijk thuiswerken en groepssessies mentale balans en onderlingen verbinding. Lees hier meer over hoe wij samen, jouw organisatie en medewerkers extra kunnen supporten met deze flexibele ondersteuning.

Samen staan we sterk(er)

Het zijn uitdagende tijden en wij vertrouwen erop dat wij samen hier doorheen komen, op een iets creatievere manier dan gewoonlijk en dat wij nog steeds cliënten kunnen helpen. Indien er vragen zijn neem dan vooral contact met ons op.