Koers Bedrijfspsychologie is een enthousiaste en ervaren groep van no-nonsense psychologen ondersteund door een daadkrachtig team voor officemanagement en communicatie.

De professionals delen een visie op gezond werken en leven en houden zich aan een samen afgesproken kwaliteitsniveau.

Onze missie

Wij willen mensen helpen het mooiste van hun leven te maken. We maken ze bewust van hun bestaande kracht, zodat ze zelf drempels uit de weg kunnen ruimen om precies datgene te gaan doen wat bij ze past. Dit betekent ook dat we liever niet wachten met begeleiding tot iemand niet meer (goed) kan functioneren.

Het is de uitdaging om werknemers in een vroeg stadium te leren werken aan hun mentale fitheid en hun veerkracht te vergroten zodat ze vol vitaliteit hun leven en werk tegemoet treden. Tegelijk geven we werkgevers de relevante kennis en concrete gereedschappen om hun werknemers in dit proces te begeleiden en zo dus ook te voorkomen dat mensen vastlopen.

Koers concreet

Dé speler om te groeien, prikkelen, innoveren. Wij bieden individuele psychologische begeleiding met een snelle intake en een korte doorlooptijd. Daarnaast verzorgen we bijscholingen en symposia voor beroepsgroepen in de sector Arbeid, Gezondheid & Organisatie.

Wij laten werkende mensen groeien in hun mentale veerkracht.
Koers, dé expert op het gebied van bedrijfspsychologie!

We maken mensen bewust van hun bestaande kracht, zodat ze zelf drempels uit de weg kunnen ruimen om precies datgene te gaan doen wat bij ze past.

Aanmelden cliënt »
Onze werkwijze »
Onze Koers events »