Voor veel medewerkers wordt thuiswerken langer doorgetrokken en bij een aantal organisaties is en blijft dit ook structureel zo. Maar thuiswerken is nog niet voor iedereen even makkelijk en kan genoeg uitdagingen opleveren.

Hoe ga je om met het scheiding tussen werk en privé tijd en hoe bewaak je daarin je grenzen?
Hoe blijf je aangehaakt, verbonden en je onderdeel voelen van een team en organisatie?
Hoe zorg je ervoor dat je initiatiefrijk blijft en je pro-activiteit en motivatie op peil blijven? En je voldoening haalt uit de manier waarop je bijdraagt aan een organisatie en tevreden bent over de kwaliteit van het werk wat je levert?

Online Trainingsprogramma Toekomstbestendig Thuiswerken

Voor medewerkers die hierin een effectieve verbeterslag willen maken, biedt Koers een 4-weekse Online Training ‘Toekomstbestendig Thuiswerken’ aan. In de wekelijkse trainingen van 1,5 uur worden kennis en theorie afgewisseld met onderlinge interactie en praktische oefeningen, die aanzetten tot anders denken en doen. Geen statische webinar opzet, maar zelf en samen actief en concreet aan de slag! Deelnemers leren om toekomstbestendig thuis te werken met oog voor persoonlijke balans, creativiteit en productiviteit en worden gestimuleerd om te ontdekken welke invloed ze hier zelf op hebben. Lees meer >>