Laden Evenementen

Hoe ontwikkel je veerkracht zodat je weerbaarder wordt voor verandering en wendbaar door het leven gaat? Want één ding is zeker, de enige constante uitdaging die wij kennen is verandering.

Sterker nog, je kan er door groeien.

“Van Veerkracht naar Vierkracht” aldus Koersavond spreker Niek van den Adel, die op zijn 28e zwaar onderuit gaat met zijn motor en hieraan een dwarslaesie overhoudt die hem vanaf zijn borst verlamt. De ongelooflijke tegenslag leert hem echter een belangrijke levensles: de bevrijding schuilt in het omarmen van de verandering.

Posttraumatisch groeisyndroom

Niek neemt ons mee in het ontwikkelen van een posttraumatisch groeisyndroom. Oftewel, hoe maak je van verandering, van tegenslag, van pijn…juist een groei moment? “Alle verandering omarm je, omdat je weet dat het je plezier oplevert. Elke tegenslag verander je in een kans, weerstand ken je niet meer, want je snapt dat het niet de verandering is die jouw geluk bepaalt. Nee, dat ben jezelf!”

Veer-en-Vierkracht tools

We delen een flinke dosis Veer-en-Vierkracht tools waarmee je direct aan de slag kan. Kortom, een avond vol inspirerende inzichten voor jezelf als mens, zakelijk professional en om door te geven aan medewerkers en cliënten.

Spreker Niek van den Adel

Veelgevraagd spreker in binnen– en buitenland, schrijver en ondernemer. Zijn motto: geluk is een keuze. Tijdens zijn Keynotes maakt hij met een lach en een traan altijd gebruik van zijn eigen ervaringen. Een inspirerend verhaal met lessen uit zijn professionele en persoonlijke leven over hoe om te gaan met verandering. Meer over Niek >>

Ben je erbij?

Of je nu bedrijfsarts bent, HR-professional, arboverpleegkundige of (case)manager, als het jouw taak is om medewerkers naar optimale mentale fitheid te begeleiden, dan is deze Koersavond voor jou! Deelnamekosten bedragen € 75 excl. 21% btw. Geaccrediteerd voor bedrijfsartsen en arboverpleegkundigen met 2pt.

Alle info liever in pdf? Klik dan hier >>