Laden Evenementen

Hoe vertel je over de worsteling met mentale klachten en de situatie? Leer hoe je medewerkers ondersteunt bij het doelgericht vertellen over mentale kwetsbaarheid. Lees verder op deze pagina of download hier de event flyer. 

De uitdaging van vertellen
Openhartig zijn over mentale kwetsbaarheid is vaak een uitdaging. Want wat, hoe, wanneer, hoeveel en aan wie vertel je dan over de worsteling met mentale klachten en je situatie?

Verhalen die bekrachtigen
Ontdek inzichten en vaardigheden om medewerkers te ondersteunen bij het doelgericht vertellen over mentale kwetsbaarheid. Leer hoe je een verhaal vormt dat waardevol en eigen voelt en je met vertrouwen en kracht kunt delen met de omgeving.

Beleven en ervaren
Tijdens de Koersavond beleef en ervaar je Storytelling met herkenbare verhalen uit het werkveld Arbeid & Mentale Gezondheid. Petra Muns leert ons de ins en outs van het ‘pakkend vertellen’ en theatergroep Draad brengt onze verhalen op energieke wijze en met humor tot leven.

Programma
Storytelling prof Petra Muns heeft 14 jaar ervaring als loopbaancoach, trainer en organisatieadviseur. Haar expertise; het verhaal inzetten als rode draad! Theatergroep Draad verbindt, verbeeldt en verdiept! In het individuele verhaal schuilt het universele verhaal, dat waar we ons ten diepste in kunnen herkennen.

Accreditatie
Voor bedrijfsartsen 2 punten
Voor arboverpleegkundigen 2 punten

Of je nu bedrijfsarts bent, arboverpleegkundige, HR-professional, arbeidsdeskundige of (case)manager, als het jouw taak is om medewerkers te ondersteunen bij mentale fitheid dan is deze Koersavond voor jou!

Updates over nieuws & events van Koers Bedrijfspsychologie volgt je via onze website, LinkedIn en nieuwsbrief. Staat u nog niet op onze mailinglijst dan kunt u zich hier inschrijven.