Laden Evenementen

We leven in een prestatiemaatschappij onder grote succesdruk. Laten we een vriendelijke houding naar imperfectie ontwikkelen. En falen accepteren in een klimaat waarin het veilig is om te mogen groeien.

Kom naar de Koersavond Masterclass en leer hoe Faalkunde helpt om je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan. Lees hieronder meer over dit event of download de event flyer.

Wat is Faalkunde?
Faalkunde is het vermogen om moedig met fouten om te gaan. Het kunnen verwelkomen van iets wat meestal niet welkom is. Risico’s durven nemen en uitdagingen aangaan waarbij je grote kans loopt te mislukken. Iets spannend vinden en het toch doen. En lerend, open, creatief en improviserend kunnen omgaan met mislukkingen die op je pad komen.

Faalkundig worden
Leer hoe je een andere mindset aanneemt, gericht op minder stress en meer leren en ontwikkelen;

  • Meer grip krijgen op overmatig perfectionisme
  • Je groeimindset makkelijker aanzetten
  • Je innerlijke criticus en bewijsdrang dempen
  • Mild en vriendelijker voor jezelf zijn als je faalt
  • Makkelijker lastige uitdagingen aangaan

Inspirerende inzichten en praktische vaardigheden voor jezelf als professional en om door te geven aan collega’s, medewerkers en cliënten. Beleef het in een sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame masterclass op de Koersavond. Met heldere theorie, leuke filmpjes en concrete reflecties.

Accreditatie:
Bedrijfsartsen 2 punten
Arboverpleegkundigen 2 punten

Spreker
Remko van der Drift, faalkundige, auteur en directeur van het Instituut voor Faalkunde. Het is zijn droom om Nederland Faalkundig te maken. Daarmee bedoelt hij dat iedereen mild kan zijn voor zijn eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen. Om zo het allerbeste uit jezelf te kunnen falen. Remko geeft masterclasses, schrijft boeken, organiseert Faal festivals en schuift aan als Faalkundige bij actualiteitenprogramma’s.