Laden Evenementen

In de werksetting verandert er veel op het gebied van verbinding, werk-privé balans en communicatie. En wordt er een steeds groter beroep gedaan op de autonomie van de werknemer en daarmee ook op zelfredzaamheid, zeker als het gaat om mentale gezondheid. Genoeg reden dus om de ‘mentale basis’ van werknemers zo veel mogelijk te versterken!

Kom naar de Koers nascholing en ontdek hoe je iemand helpt om privé en in het werk meer in de flow komen en te blijven. Lees hieronder meer over deze dagscholing of download de event flyer.

Coaching skills voor jou als zorgprofessional

Leer de werknemer te ontdekken wat zijn/haar belangrijkste waardes en energiegevers zijn, en hoe iemand zichzelf motiveert om daar in het hier & nu wat mee te doen. Maar hoe kun je als zorgprofessional iemand hier op een laag-drempelige manier in coachen? Hoe help je iemand om de mentale basis te verstevigen, zodat hij privé en in het werk meer in de flow komt?

Tools voor in de spreekkamer

In de interactieve fysieke Koers nascholing ’Versterk je Mentale Basis’ staat bovenstaande centraal. De dag staat in het teken van het maken van een plan om meer waardegericht te leven en te werken, met aandacht voor het doorbreken van hobbels en patronen om daar te komen. Je leert hoe je waardes en energiegevers in beeld krijgt (privé en in de werkcontext) en ook je van theorie ‘actie’ maakt. Alle theorie en oefeningen passen we toe op onszelf, zodat je meteen ervaart hoe deze ‘werken’. Zo ga je naar huis met een mentale boost én een heleboel toepasbare tools voor in de spreekkamer.

Als deelnemer ga je naar huis met:

  • Verdieping op het gebied van waardes, energiegevers en talent en hoe je dit praktisch toepasbaar maakt in het hier en nu.
  • Een set aan helpende stappen om van stagnatie naar actie te komen.
  • Speelse en inzichtgevende oefeningen vanuit verschillende therapiestromingen, die bewezen effectief zijn in onze dagelijkse praktijk (en ook nog heel erg leuk zijn om te doen!
  • Een scorekaart om de mentale basis in de werksetting te toetsen bij een werknemer.
  • Tools en inzicht in hoe je een werknemer coacht om zijn/haar mentale basis te versterken bij een hybride werkvorm.
  • Een beter beeld wat de toegenomen mate van autonomie bij jezelf teweeg brengt en bij werknemers en wat je hierin kan betekenen voor iemand.
  • Een dosis extra energie, doordat het ontzettend leuk is om toegepast op jezelf, met deze materie aan de slag te gaan!

Accreditatie:

Bedrijfsartsen & Arboverpleegkundigen 6 punten.

Deze nascholing wordt verzorgd door

Francien Bazelier
GZ Psycholoog en oprichter/eigenaar Koers Bedrijfspsychologie

Raymond Honings
Internationaal Trainer en mede-eigenaar Koers Bedrijfspsychologie